Brug for en ny form for hjernegymnastik?

Er du træt af at løse sudoku’er som hjernegymnastik, og gider du heller ikke løse kryds og tværs’er? Hvad så med at kaste dig ud i, at forbedre dine it-kundskaber?

Specielt for den lidt ældre generation kan it være lidt af en drillepind, så hvorfor ikke bruge din fritid på, at lære om nogle it-programmer i stedet for at sidde og løse sudoku?
Anbefalingen herfra går på, at tage et kursus hos Segment.dk. Her kan du lære om alle mulige forskellige it-programmer, og der er garanteret mindst ét af deres kurser, som vil være relevant for dig, og som kan gavne dig i dagligdagen.

Få arbejdsgiveren til at betale kurset

Er du en del af arbejdsmarkedet og bruger computeren som dit vigtigste arbejdsredskab, kan det være en god ide, at undersøge om der er nogle af Segments kurser, som vil kunne hjælpe dig til at øge produktiviteten. Kan du svare ja til dette, er det sandsynligt at din arbejdsgiver vil betale kurset. De vil således få en medarbejder, som arbejder hurtigere og dermed kan nå mere. Men hvad får du ud af det? Din gevinst kommer først på sigt, for du vil kunne bruge det til din næste lønforhandling, ligesom at det vil gøre dig mere attraktiv på jobmarkedet, hvis du pludselig skulle blive ledig. Hvis det kun er dig, der kommer på kursus, gør det dig også mere værd i forhold til dine kollegaer, og dermed er du mere sikker, hvis der kommer en prikkerunde.

Hvilket niveau ligger kurserne på?

Kurserne befinder sig typisk på to niveauer, et for øvede og et for begyndere. Det vil sige at hvis der er et Office-program eksempelvis, hvor du bare gerne vil forbedre dine kundskaber, så kan det altså lade sig gøre. Hvis du til gengæld er helt uden kendskab til et program, men har en ide om, at det er et program, der vil være smart at anvende, kan du blive lært op i de basale ting. I det tilfælde vil du altid senere, kunne tage den udvidede version, når du føler dig klar til det.  Anvender du en gammel version af et Office-program, vil det som oftest også kunne lade sig gøre at modtage undervisning i det, men det er forskellige fra program til program.

Det er ikke kun Office-kurser der tilbydes på Segment.dk, der er mange andre kurser, blandt andet i Adobe og Apples iOS-styresystem. Så har du en Apple telefon, som du har svært ved at finde ud af, kan det være en ide at tage et kursus i det, så du kan udnytte telefonens muligheder til fulde.