skrald

Brug hjernen, få hentet skraldet

Næsten alting vi foretager os i dag efterlader skrald, hvad enten det er madlavning, flytning, nedrivning eller ombygning af noget. At der kommer skrald kan der ikke gøres noget ved, men hvad der bliver gjort med det, er klart vores ansvar.

Drop skraldet

Skraldet skal jo afskaffes men, hvordan gøres det bedst? Alle er bekendt med genbrugspladsen og storskrald, hvor der er folk der behandler vores affald korrekt.

Men det er ikke sikkert man har tid, eller mulighed for at tage ud til genbrugspladsen og sætte alt skraldet af. ydermere er det ikke alle, der har tiden til at vente på storskrald.

Hertil kommer det, at der også ligger et stort arbejde i, at sortere det skrald man har, for at sikre den bedst mulige genanvendelse af det. Har man ikke gjort det inden man kommer ud til genbrugspladsen, bliver man bedt at gøre det, når man kommer frem.

Gør det ansvarlige

Hvad enten der skal flyttes, bygges om eller ryddes en bolig, så er der en del arbejde i at få sorteret det affald der forekommer deraf.

En mulighed for at få afskaffet sit affald på en ansvarlig måde, er ved at få det hentet. Et firma som Junkbusters tilbyder mange former for afhentning af skrald, hvor der både bliver taget højde for sortering af affaldet, samt borttransporteringen af det.

Løsningen er bekvemt for rigtig mange mennesker, såvel som virksomheder, der står og skal af med noget skrald/affald som ellers havde kostet dem unødvendigt meget tid. Den ekstra tid det tager at bortskaffe affaldet kan i stedet for bruges på noget konstruktivt.

Smid ud med god samvittighed

Gør man brug af et tidligere nævnt firma, så sikres det, at det der kan genbruges bliver genbrugt, og at det sorteringsarbejde der skal gøres, bliver gjort ordentligt.

Hvad enten det drejer sig om elektronik, byggeaffald eller møbler som skal smides ud, så kan man med fordel anvende firmaer som Junkbusters, da man dermed slipper for at bruge en hel dag, på at tage til genbrugspladsen.