burglar

Er dit hjem sikret imod indbrudsbander?

Morderne indbrudtyve er yderst organiseret og farlige. En lang række af indbrud i danske hjem er forårsaget af rumænske indbrudstyve, som er del af et meget organiseret netværk af udenlandske tyve. Disse tyve kommer til Danmark udelukket for at begå indbrud, hvilken gør dem endnu mere farlige. Disse tyve har ingen sympati og vil gøre alt for at nå sine mål – stjæle uskyldige danskers ejendomme.

Tyvebander er mere farlige

De velorganiseret indbrudsbander er meget mere farlige end tyvene var før i tiden. De moderne tyvebander har ingen sympati for sine ofre, og går gerne over moralske grænser for at stjæle danskernes personlige og værdigfulde ejendomme.

Dette skyldes at gerningsmændene har gjort det så mange gange før, så de ikke længere ser sine ofre som mennesker, men istedet ser dem som forhindringer, som de er villige til at slå ned, hvis de kommer i vejen for målet.

Mange af de moderne indbrudstyve kan taler hverken dansk eller engelsk særligt godt. Derfor at det ofte den nemmeste løsning for dem, blot at slå sine ofre ned. Derudover så kan disse grove gerningsmænd også finde på at true ofrene med tæsk og i værstefald dødstrusler, hvis de ikke gør som der beordres.

Låse af høj kvalitet mindsker risikoen for indbrud

Mange gamle danske hjem er særligt udsatte for disse grove indbrud, fordi de stadig er udstyret med gamle låse. Disse låse er meget nemme at slå eller sparke op. Af den grund vil gerningsmændene altid starte med at rekognoscere gamle huse, og tjekke om de bruger gamle låse.

Derfor skal du sørge for at udstyre dit hus med låse af højeste kvalitet. På den måde er du og din familie bedre sikret imod  grove indbrud af disse tyvebander.

Huse med kvalitetslåse sikre også nabolaget bedre imod indbrud. Dette skyldes at låse af høj kvalitet er utrolig svære og tager langt tid at bryde op. Derfor vil indbrudstyvene heller arbejde i område med dårlige låse.