Rejs og bliv klog

Rejs og bliv klog

Går du og drømmer om at komme ud at rejse noget mere, eller kunne du bare godt tænke dig at lære nye sprog og kulturer at kende, hvorfor så ikke gøre noget ved det? Det gælder om at realisere sig selv og udleve sine drømme, mens man kan. Du kan derfor med fordel tage på en voksen sprogrejse og udvikle både personlige og faglige kompetencer, og samtidig få dig en oplevelse for livet.

Med en sprogrejse vil du få større indsigt i et bestemt lands kultur, og du vil, gennem erfarne undervisere, lære sproget at kende og samtidig få mulighed for at udøve det i praksis. Det er en oplevelse der med garanti vil give dig et fuldt fagligt udbytte, og samtidig give dig hjernegymnastik for alle pengene.

Rejs dig til nye oplevelser med EuroStudy International

Med fokus på høj kvalitet og stort fagligt udbytte, samt med mange års erfaring i branchen, er EuroStudy International din sikkerhed for en sprogrejse du med garanti aldrig vil glemme. EuroStudy tilbyder skræddersyede voksen sprogrejser til mere end 30 forskellige lande fordelt over hele verden, så der er god mulighed for at finde en rejse som imødekommer dine behov.

En sprogrejse fra EuroStudy er for voksne som går med en drøm om at komme ud og opleve et andet land på en hel unik måde, som du aldrig vil kunne på en almindelig turistrejse. Det unikke ved en sprogrejse, er, at du ikke kun lærer sproget og kulturen at kende gennem undervisning, men også ved at udforske landet og omgive dig med de indfødte, lige der hvor det sker. På den måde opnår du et meget højere fagligt udbytte, end hvis du udelukkende lærte det gennem undervisning hjemmefra.

Hvis du virkelig brænder for at komme ud at rejse og ønsker at få nye og spændende oplevelser for livet, så gælder det også bare om at kaste dig ud i det. Uanset hvilken alder du har, bliver du aldrig for gammel til at tage på en sprogrejse. Netop derfor tilbyder EuroStudy sprogrejser specifikt til voksne over 16 år. Man lærer hele livet igennem, og bare fordi du har nået en vis alder, skal du endelig ikke holde dig tilbage.

Praktiske oplysninger

Når du bestiller din rejse vil du selv have mulighed for at bestemme hvordan du bliver indlogeret. Du kan vælge imellem et kollegium, en værtsfamilie, delelejlighed, hotel eller egen lejlighed. Selvom de fleste vælger at blive indlogeret på et kollegium, kan det være langt mere fordelagtigt at blive indlogeret hos en værtsfamilie. Du vil på den måde få meget større indsigt i kulturen og landets traditioner, og du vil få bedre mulighed for at afprøve dine sproglige færdigheder i praksis.

På en sprogrejse fra EuroStudy International vil undervisningen altid være af højeste kvalitet. Alle undervisere på sprogskolen er indfødte universitetsuddannede lærere, og de har derfor de rette kvalifikationer til at lære fra sig på bedste vis. Så du vil være garanteret de bedste forudsætninger for at lære sproget meget bedre at kende.

Uanset hvilken destination du vælger at rejse til, vil der altid være rig mulighed for at komme ud at opleve en masse forskellige aktiviteter, som sprogskolen arrangerer. For at få mest muligt ud af dit ophold, kan det derfor kun anbefales at deltage i så mange af de forskellige aktiviteter som overhovedet muligt. Du vil dermed med garanti aldrig komme til at kede dig.

Du kan læse meget mere om EuroStudy Internationals sprogrejser på: www.eurostudy.dk