Få behandlet din eksamensangst og jalousi

Billede af person, der trænger til at få behandlet sin angst

Som vi alle ved, så er det vigtigt at holde hjernen i gang, så man er i stand til at yde den bedst mulige præstation. Mange danskere lider dog af forskellige mentale problemer, som begrænser dem i deres dagligdag, men det er desværre et emne, som er ret tabubelagt. Derfor vil jeg slå et slag for at man skal gøre noget ved det, for ofte er det problemer som er ret nemme at behandle.

Har du problemer der kan behandles?

Graafland.dk tilbyder behandling af rigtig mange forskellige mentale problemer og flere danskere døjer med problemer, som nemt kan behandles. Lider du f.eks. af eksamens- og præstationsangst eller problemer med jalousi, kan du få det behandlet hos Graafland.

Kom af med din eksamensangst

Der er rigtig mange gymnasieelever, som mener at de lider af eksamensangst, men det er alle der reelt lider af eksamensangst. De fleste kan godt få lidt fugtige håndflader og føle sig nervøse inden de skal ind til eksamen, men når først de er kommet ind, yder de den optimale indsats. I de tilfælde er der ikke tale om reel eksamensangst.

Lider man af rigtig eksamensangst, påvirker det den indsats man yder inde til selve eksamen. Det medfører at man glemmer alt det man egentlig godt ved og skal bruge til eksamen. Derudover begynder man at tale usammenhængende, ligesom at man kan begynde at rødme og svede kraftigt. De fleste kender det under begrebet “klappen går ned”, hvilket i fagsprog kaldes for selvopfyldende profeti. Selvopfyldende profeti er når man ubevidst får instrueret sig selv i at foretage den uønskede reaktion, fordi man er så fokuseret og bevidst om den.

At lide af eksamens- og præstationsangst forringer ens livskvalitet, fordi man ikke kan undgå at komme i situationer, hvor angsten er. Når man samtidig er så bevidst om angsten, vil man allerede i dagene op til, være fokuseret på at undgå angsten, og så overtager angsten styringen indtil man har været til eksamen. Derfor er der ingen grund til ikke at få behandlet sin angst.

Lider du af jalousi?

Jalousi opstår ved at man er bange for at miste, og kan derfor hurtigt blive til en ond cirkel, idet man bliver mere jaloux, jo mere bange man er for at miste. Jalousi ødelægger rigtig mange forhold, fordi den ene eller begge parter er sygeligt jaloux, og dermed mistænker den anden part, ofte uberettiget, for at lægge op til andre. Jalousi kan også behandles, så hvis du lider af jalousi, der har ødelagt nogle af dine forhold, så få det behandlet.